Laatste nieuws

Wat gebeurt er allemaal binnen onze kantoor, in de omgeving en in het algemeen? Wij houden u graag op de hoogte van alle ontwikkelingen op de woningmarkt.

Prachtig gerenoveerde hoeves in België

woensdag 20 november 2019

Beeld je in, een schuur in een Vlaamse weide. Traditioneel zien ze er landelijk en ruw uit. Maar deze twee Belgische hoeves zijn dat niet. Ze zijn beide grondig opgeknapt, en het resultaat mag er zijn.

Meer info...

Investeren in vastgoed? 6 tips!

dinsdag 12 november 2019

De rente op de spaarboekjes staat historisch laag. Heel wat mensen grijpen dus naar alternatieve manieren om rendement te halen. Vastgoed is en blijft heel erg populair. En dat is niet verwonderlijk. Maar hoe begin je daar precies aan? En waarop moet je letten als je wil investeren in vastgoed. We leggen het je in dit artikel haarfijn uit.

Meer info...

5 signalen dat het tijd is om je woning te verkopen

dinsdag 24 september 2019

Heb je het gevoel dat je huis niet meer je thuis is, maar vind je het moeilijk om de deur achter je dicht te trekken? Hoog tijd om alle minpunten van je stek eens op te lijsten. Komen deze signalen je bekend voor? Dan is het misschien toch beter om een nieuwe plek te zoeken die wél voldoet aan al je noden.

Meer info...

CIB Vlaanderen

maandag 18 maart 2019

Wij hebben onze week alvast goed ingezet!
Ledenconsulent Ernst van CIB-Vlaanderen gaf ons een interessante demo betreffende de digitalisering van onze dossiers met de RealSmart-tool.  

CIB-Vlaanderen

Make your move!

maandag 28 januari 2019

Meer info...
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu Lothias Vastgoed