Laatste nieuws

Wat gebeurt er allemaal binnen ons kantoor, in de omgeving en in het algemeen? Wij houden u graag op de hoogte van alle ontwikkelingen op de woningmarkt.

Lothias gaat partnership aan met Albert Vastgoed

donderdag 28 november 2019

Heuglijk nieuws! Vanaf 1 januari 2020 optimaliseert Lothias Vastgoed, met kantoren in Roeselare en Kortrijk, zijn dienstverlening verder dankzij een samenwerking met Albert Vastgoed. Deze samenwerking garandeert een expertise in fiscaliteit, recht, marketing, administratie, IT en grafisch ontwerp. 

Meer info...

Investeren in vastgoed? 6 tips!

dinsdag 12 november 2019

De rente op de spaarboekjes staat historisch laag. Heel wat mensen grijpen dus naar alternatieve manieren om rendement te halen. Vastgoed is en blijft heel erg populair. En dat is niet verwonderlijk. Maar hoe begin je daar precies aan? En waarop moet je letten als je wil investeren in vastgoed. We leggen het je in dit artikel haarfijn uit.

Meer info...

5 signalen dat het tijd is om je woning te verkopen

dinsdag 24 september 2019

Heb je het gevoel dat je huis niet meer je thuis is, maar vind je het moeilijk om de deur achter je dicht te trekken? Hoog tijd om alle minpunten van je stek eens op te lijsten. Komen deze signalen je bekend voor? Dan is het misschien toch beter om een nieuwe plek te zoeken die wél voldoet aan al je noden.

Meer info...
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu Lothias Vastgoed