Helaas, dit pand is verkocht

8800 Roeselare

Omschrijving

Laatste modelappartement in residentie De Blauwvoet!

Laatste hoekappartement! Dit prachtig nieuwbouwproject bevindt zich in het stadscentrum met een prachtig zicht op het heraangelegde plein (De Coninckplein/Sint-Amandsplein) met als centrale punt het bekende standbeeld van Albrecht Rodenbach. Residentie 'De Blauwvoet' is dan ook een heel toepasselijke naam voor dit moderne gebouw dat 9 appartementen en een handelsgelijkvloers omvat.
Het laatste hoekappartement op het eerste verdiep biedt u een woonruimte van 173 m² en een prachtig zicht op het nieuwe De Coninckplein. Hier heeft u letterlijk ruimte om te leven. De hoogstaande afwerkingsgraad en de centrale ligging staan bovendien garant voor een duurzame investering.
Ontdek dit appartement in een kleinschalig, eigentijds gebouw met prachtig zicht, dit alles op wandelafstand van de Grote Markt en het station. Op het gelijkvloers is er voor dit appartement nog een extra grote autostaanplaats en in de kelder nog een berging die kan worden bijgekocht.
Er is een meerprijs van 40.000 Euro voor de afwerking van het modelappartement (upgrade keuken, elektriciteit en sanitair, maatkasten, schilderwerken, verlichtingsarmaturen). SPECIALE VOORWAARDEN VOOR DIT LAATSTE APPARTEMENT!
Alle vermelde prijzen zijn exclusief registratierechten of BTW. Contacteer ons voor meer info: Ingrid@lothias.be - 051 69 56 17 of 0477/47.01.65

Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu Lothias Vastgoed