Helaas, dit pand is verkocht

8400 Oostende

Omschrijving

Laatste afgewerkt nieuwbouwappartement in de Ensor Tower I (Oostende)

Dit hoogstaand afgewerkt nieuwbouwappartement in de Ensor Towers is gelegen aan de Oosteroever in Oostende, de nieuwe ‘place-to-be’ aan de Belgische Kust. In contrast met andere centrumprojecten bevindt de Oosteroever zich op een uitzonderlijk locatie vlakbij de zee en het strand in een nieuw bruisend stadsdeel, in een oase van rust omgeven door water en een beschermde duinengordel. Beeldbepalende architectuur met een internationale signatuur in combinatie met een hoogstaande afwerkingsgraad zorgen voor een unieke ‘pièce de résistance’. Dit exclusief Ensor appartement biedt u spectaculaire uitzicht op de havengeul en stad én het Fort Napoleon.
VERKOOP onder BTW. Eerste bewoning. BESCHIKBAAR september 2021.
Opp. 111 m² (3 slaapkamers) + terras 12 m². Bij dit appartement kan ook een GARAGE gekocht worden. Voor meer informatie contacteer via Ingrid@lothias.be of 0477/470165


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu Lothias