Omschrijving

Reeds 80% verkocht! Residentie...

Reeds 80% verkocht! Residentie Vijverhof biedt u 68 assistentieflats op een toplocatie in Zwevegem. Deze assistentieflats bieden een innovatief oproepsysteem en een uitgebreide waaier aan kwalitatieve diensten voor een zorgeloze en veilige toekomst. Dat zowel voor investeerders als voor de bewoners! Deze assistentieflats staan garant voor comfort, luxe, privacy en zelfstandigheid in een aangename sociale en groene omgeving voor de actieve nieuwe senior! Extra zorg en diensten op maat van de bewoners is de grootste troef van dit project! De flats hebben een oppervlakte tussen 57 m² en 94 m², zijn volledig rolstoelvriendelijk en bestaan uit: inkomhal, keuken, badkamer met grote inloop- of inrijdouche, leefruimte, berging en 1 of 2 slaapkamer en een privé terras. Er wordt een prachtig restaurant voorzien met zicht op zowel de binnentuin als de voorkant. Ook wordt een wellness en fitness ingericht waar elke bewoner kan genieten van een deugddoende oase van rust. Schoonheidszorgen zoals kapper, manicure-pedicure, massage, jacuzzi…worden tevens geïntegreerd in het project. Ook aan de innerlijke rust werd gedacht. In Residentie Vijverhof zal altijd een beroep kunnen gedaan worden op permanentie. Elk appartement is bovendien uitgerust met het unieke domotica- en oproepsysteem van Senior Homes, waardoor elke bewoner zowel qua diensten als qua zorgen op beide oren kan slapen. Dit uniek project geniet een BTW tarief aan 12%, vrijstelling van de grondlasten en een mooi rendement voor investeerders (aankoop in volle eigendom). Extra info is te verkrijgen op afspraak. Contacteer ons op 056/440 100 of julie@lothias.be.


Model Type Opp. Tuin Slpk. Prijs  

Ligging

Neem vrijblijvend contact op

Wenst u meer informatie of  wenst u het pand te bezoeken? Contacteer ons vrijblijvend voor meer informatie. 
 


U moet akkoord gaan met het privacybeleid van deze website
* Verplicht in te vullen
Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu Lothias